KATARNOS

ALL ART ALLOWED

V/Katrine Tarno


I mine helt unge dage gik jeg ind på et galleri og fremviste hvad jeg havde "på lager". Jeg blev afvist fordi det var for blandet, der var ikke den røde tråd. Jeg fik af vide at: 


"... det er det, man vil se som beskuer" 

Og så gik årene, og jeg kæmpede med den røde tråd. Gæt hvad? Jeg fandt den aldrig, og ønsker ikke at finde nogen røde tråde. Kunstnerisk samler jeg alle tråde op jeg finder, ser hvad jeg kan med dem, bliver inspireret af de ønsker modtagerne har for kunsten, hverdagen, tanker og samfundets strømninger. Bøjer, vender og drejer alt hvad jeg kan. Tag en tur rundt i menuen, se noget af det jeg har lavet, og bliv den næste der inspirerer mig til at udvide, bøje, vende og dreje hvad min kunst kan udvikle sig til.

God fornøjelse

Kontakt mig

E-mail: katarnos@katarnos.dk

Telefon: +45 28 56 12 08


Skriv en e-mail til mig eller send en sms, så skriver jeg retur, så tager vi en snak, om hvad du kunne tænke dig. Jeg laver skitser, og du vurderer om vi skal gå videre med projektet. Når jeg går i gang vil du løbende være med i udviklingen, så frem du ønsker det, så du hele tiden er med i processen, og ved om det bevæger sig den vej du ønsker det.